In de zomer van 2018 is oude (langzame) Larmach vervangen. In ruil daarvoor komt er een moderne lift van Doppelmayr op dezelfde plek te staan en dat is een grote verbetering. In plaats van 2 meter per seconde brengt de nieuwe lift je met 5 meter per seconde omhoog. Een ritje duurt dan geen 11 minuten meer, maar slechts 4,28 minuten. Dat betekent dus dat je flink wat skitijd extra hebt als je de lift vaker neemt. Ook rijen zullen er niet staan, want de liftcapaciteit gaat omhoog van 2312 personen per uur naar 2800 personen per uur. En het was toch al geen drukke lift. Voor een koude rit hoef je ook niet meer te vrezen. Uiteraard vind je kappen op de nieuwe stoeltjes en ook stoelverwarming hoort erbij. Lekkere warme billetjes dus.

Zie hieronder een film van de opening:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *